Over ons

Beste bezoeker,

Leuk dat u eens een kijkje neemt op onze webshop! Wellicht bent u gewoon aan het rondkijken naar tuinmeubelen en hebt u ons per toeval gevonden. Of u bent daadwerkelijk gericht bij ons op zoek naar die prachtige loungeset of die aantrekkelijk geprijsde tuinset. Hoe dan ook, en voor wie dan ook: Tuinmeubelen.be heeft het allemaal! Wie zijn we en waar staan we voor?

Tuinmeubelen.be is een webshop die begin 2014 is opgericht. Rond die tijd waren er slechts een beperkt aantal tuinmeubel webshops in België. Tuinmeubelen werden verkocht tegen belachelijk hoge prijzen. Aangezien velen van ons zijn niet in staat zijn om ‘even’ een loungeset van een paar duizend euro te kopen,dachten de oprichters van Tuinmeubelen.be: dat moet anders! Vanaf toen was er maar één doel voor ogen: een nieuwe webshop oprichten met een betaalbaar tuinmeubel assortiment voor iedereen.

Inmiddels zijn we een jaar verder. Met een showroom in Borsbeek van maar liefst 1400m2 zijn we een begrip geworden. Vele mensen hebben hun weg naar Tuinmeubelen.be weten te vinden, zowel online als in onze showroom. Momenteel zijn we met stip de goedkoopste tuinmeubel-webshop in België. Ons doel voor de komende jaren? De allergoedkoopste blijven!

Wij wensen u veel plezier toe op onze webwinkel!

Met vriendelijke groet,

Team Tuinmeubelen.be 

Onze topmerken