FAQ

Wie is Tuinmeubelen.be?

Tuinmeubelen.be is de goedkoopste tuinmeubelen webshop van België. Wij zijn gespecialiseerd in de online verkoop van hoogwaardige tuinmeubelen tegen het voordeligste tarief van België.

Hoe kan ik Tuinmeubelen.be bereiken?

Eén van onze medewerkers van Tuinmeubelen.be kunt u altijd bereiken middels ons e-mailadres info@tuinmeubelen.be, uw e-mail wordt dan zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers beantwoord. Daarnaast kunt u altijd tijdens openingstijden bellen naar 03-8080993 om direct één van de medewerkers van Tuinmeubelen.be te spreken. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze outlet shop in Antwerpen (Borsbeek). 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
U kunt uw bestelling bij Tuinmeubelen.be ook uiteraard zelf ophalen. U kunt ons via info@tuinmeubelen.be bereiken of via ons telefoonnummer: 03-8080993 

Wat is de levertijd als ik een bestelling plaats?

Bij Tuinmeubelen.be wordt het bestelproces in gang gezet wanneer uw betaling succesvol binnen is. Dan gaan wij aan de slag met het verwerken van uw bestelling en heeft u uw bestelling binnen 1 to 3 werkdagen in huis (of in de tuin). Binnen drie werkdagen krijgt u van onze bezorger een telefoontje om af te stemmen welke dag en tijdstip u het beste uit komt.

Hoe kan ik betalen bij Tuinmeubelen.be?

Bij Tuinmeubelen.be kunt u op verschillende manieren gemakkelijk vooral veilig online betalen. U heeft de mogelijkheid om te betalen via MisterCash of de bekendere creditcards, zoals VISA en MasterCard. Wanneer u besluit uw bestelling zelf op te halen kunt u ook in de outlet stores met de bankkaart of contant betalen. 

Zijn de prijzen op Tuinmeubelen.be inclusief of exclusief BTW ?

Bij Tuinmeubelen.be zijn alle genoemde prijzen inclusief BTW.

Levert Tuinmeubelen.be mijn bestelling gratis thuis?

Jazeker, wij leveren door heel België gratis vanaf €500. Onder €500 rekenen wij verzendkosten, deze kosten zijn verschillend per product en worden getoond op de desbetreffende productpagina's. Wij rekenen verzendkosten om onze snelheid en kwaliteit van de leveringen te kunnen waarborgen. 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst en deze toch wilt annuleren is dat geen probleem bij Tuinmeubelen.be. U kunt eenvoudig een e-mail sturen naar info@tuinmeubelen.be of bellen met 03-8080993 , om uw bestelling te annuleren.
Indien u uw bestelling al ontvangen heeft, dan vragen wij u deze binnen de afgesproken termijn in ongebruikte en onbeschadigde staat retourneren in de originele verpakking. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Onze topmerken