Betalingen bij tuinmeubelen.be

Op Tuinmeubelen.be kunt u altijd veilig, snel en gemakkelijk online betalen. De voordelen van betalen bij Tuinmeubelen.be:

  • Altijd veilig betalen (SSL-beveiligd)
  • Diversiteit aan betaalmogelijkheden
  • Snel en gemakkelijk betalen
  • Geen externe programma’s nodig

Na de betaling wordt u teruggestuurd naar onze site, waar u een bevestiging van uw betaling te zien krijgt. Ook ontvangt u een bevestigings e-mail. 

Op welke manieren kunt u bij ons betalen?

Achteraf betalen bij de chauffeur

Zowel voor u als voor ons een zeer veilige betaalmethode. U bevestigt uw bestelling en u geeft daarbij aan dat u graag wilt afrekenen bij onze chauffeur. Binnen een werkdag na uw bestelling nemen wij contact op met onze vervoerder. Zij zullen met u contact opnemen om een afspraak te maken voor de levering van uw tuinmeubelen. Wanneer de bezorger daadwerkelijk de tuinmeubel(en) komt leveren, kunt u ter plekke met uw bankkaart betalen.

MisterCash

Indien u betaalt met MisterCash, komt u direct in een betaalscherm terecht. Hier vult u uw bankkaart-nummer en de vervaldatum in. Na het valideren krijgt u te zien of de betaling gelukt is. U wordt terug naar onze webpagina gestuurd, waar u een bevestiging van de betaling te zien krijgt. 

Creditcard

In het laatste bestelscherm kiest u voor de optie VISA of MasterCard. Vervolgens vult u het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode in op de betaalpagina. Soms heeft u een een extra pincode nodig (MasterCard Securecode of Verified by Visa). Het creditcardnummer is te vinden in het midden van de voorkant van uw creditcard. Dit nummer bestaat uit 13-16 cijfers. De vervaldatum (maand en jaar) staat op de voorzijde van uw creditcard. De validatiecode (CVC code) is een driecijferige code op de achterkant van de creditcard. Kiest u voor deze betaalmethode, dan wordt de betaling direct overgemaakt naar onze rekening. Wij zien meteen dat de betaling voldaan is en kunnen hier doorde bestelling direct in behandeling nemen.

iDeal

Met iDeal kunt u bij ons snel, veilig en eenvoudig afrekenen bij ons. Met iDeal wordt u tijdens het bestelproces direct gekoppeld aan het internetbankierscherm van uw eigen bank . Dezelfde beveiligingstechnieken worden dan ook gehanteerd. Dit betekent dat betalen met iDeal net zo veilig is als betalen via internetbankieren.

Als u voor deze betaalmethode kiest, dan zien wij direct dat de betaling voldaan is. Hierdoor kunnen wij de bestelling direct in behandeling nemen.

Hoe werkt het?

1. Kies iDeal als betaalmethode.
2. Selecteer uw bank 
3. U komt direct in de bekende omgeving van je eigen bank.
4. De relevante gegevens van uw aankoop zijn reeds ingevuld.
5. U keurt de betaling goed.
6. U ontvangt een bevestiging dat de betaling geslaagd is.
7. U keert terug naar Tuinmeubelen.be. De bestelling en betaling zijn geslaagd. 

SOFORT Banking

Bij deze betaalmethode komt u eerst terecht op de veilige betaalserver van SOFORT. Op deze server dient u uw bank te selecteren. Vanaf daar volgt u een stappenplan wat vergelijkbaar is met dat van een iDeal-betaling. Na de betaling krijgt u een bevestiging dat u betaald heeft, en wordt u doorverwezen naar de bedankpagina van onze website.

Onze topmerken